Movexx

Z veseljem Vam sporočamo, da je podjetje Parkelj servis d.o.o. uradni zastopnik za produkte podjetja MOVEXX.


Več informacij:

Denis Malenšek
T: 01 520 50 24
M: 031 705 343
E: denis.malensek@parkelj.si

Manipulacija blaga in distribucija - Trgovine

Internetna prodaja nenehno narašča medtem, ko se velikost pošiljk zmanjšuje. Za avtomatizirano pobiranje pošiljk ponujamo dva platformna stroja in M-Runner. Stroji so zelo prilagodljivi. Uporabniku pa omogočajo preprosto uporabo. M-Runner omogoča izvajanje različnih naročil hkrati.


Avtomobilska industrija

Avtomobilska industrija uporablja naše izdelke, pri distribucijskih ter logističnih procesih. Do sedaj paletne vozičke s koleščki ni bilo mogoče premikati na varen in hiter način. Razvoj našega RZ (Routenzüg) stroja pa je prinesel veliko sprememb ter izboljšav.


Farmacevtska industrija

Brezhibna izdelava strojev je ključnega pomena zlasti v framacevtski industriji. Zato je Movexx razvil serijo strojev Clean Room iz popolnoma nerjavečega jekla. Lasersko varjenje zagotavlja, da umazanija in bakterije nimajo možnosti kopičenja.


Industrija z odpadki

Industrija z odpadki se nahaja pod stroškovnim pritiskom zato smo iskali rešitev za zbiranje komercialnih in industrijskih odpadkov. To je postal stroj one2move, ki ga je mogoče pritrditi za zbirno vozilo ali ga postaviti v škatlo ob strani vozila. Skupaj z radijskim daljinskim upravljalnikom je to rešitev za zmanjšanje števila zaposlenih in prihranek stroškov.


Bolnišnice

Zdravje in ergonomsko delovno okolje sta bistvenega pomena v bolnišnicah in domovih za oskrbo. Za premikanje bolniških postelj se lahko porabi veliko energije ter časa. Za hitrejše ter učinkovitejše delo je Movexx razvil produkt za preprostejše premikanje postelj, s katerim se lahko premakne veliko število le teh hkrati.


Letalska industrija

Distribuiranje prtljage je eden od bolj pomembnih procesov v letalski industriji. V ta namen je Movexx pripravil več rešitev, ki omogočajo, da se ta postopek izvede kar se da enostavno in učinkovito. Stroja T1000 in T2500 sta opremljena z daljinskim radijskim nadzorom, tako da je za opravljene dela dovolj le ena oseba.

Parkelj d.o.o

Pri Parkelj servisu svoje delo opravljamo hudičevo dobro, kar se opazi že iz imena. Oglejte si kaj vse vam lahko ponudimo.

Prijetno klikanje Vam želimo

Oglejte si našo
trenutno zalogo

Imate
vprašanje?

Pokličite
za servis